Social

#vremea weekend #prognoza meteo weekend #meteo weekend

Cum va fi vremea in weekend (18 - 19 august 2012)

Meteorologii anunta pentru acest weekend vreme insorita, cu temperaturi maxime care nu vor depasi valoarea de 33 de grade.

Sambata, vremea se va mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in regiunile estice si la munte, unde pe arii restranse vor fi averse slabe, posibil insotite de descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat. Vor exista unele intensificari in zona de munte, la altitudini mari, si, trecator, in zonele estice. Maximele termice vor fi cuprinse intre 23 de grade in nordul Moldovei si in depresiuni si 33 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 7 - 8 grade in depresiuni si 20 de grade pe litoral.

Duminica, vremea va fi la fel de frumoasa. Cerul va fi variabil in regiunile extracarpatice si la munte si senin in restul tarii. Izolat, in zona montana sunt posibile ploi slabe, trecatoare, dupa-amiaza. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 32 de grade. In schimb, minimele termice se vor situa intre 7 grade in depresiuni si 19 - 20 de grade la mare.

Sursa foto: alba24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea