Social

#conditii meteo #weekend #starea vremii #vremea weekend

Cum va fi vremea in weekend (17-18 noiembrie 2012)

Weekend-ul 17-18 noiembrie aduce vreme frumoasa, dar rece, cu maxime termice ce nu vor depasi valoarea de 15 grade Celsius.

Sambata, vremea va fi in general frumoasa, dar cu temperaturi mai mici decat cele inregistratre in mod obisnuit la aceasta data.

Cerul va prezenta innorari noaptea in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei. Izolat, in aceste zone vor exista conditii de precipitatii slabe. Temperaturile minime se vor situa intre -4 si 6 grade, usor mai ridicate pe litoral, si ceva mai coborate in estul Transilvaniei. Noaptea si dimineata se va semnala ceata in zonele joase. Maximele termice se vor situa intre 6 si 15 grade Celsius.

Vremea continua sa fie frumoasa si in cursul zilei de duminica. Cerul va fi variabil, iar in sud-estul tarii va fi noros. In Dobrogea, pe arii restranse, va ploua slab.

Temperaturile maxime nu vor depasi 15 grade. In schimb, minimele termice vor avea valori cuprinse intre -4 si 8 grade, ceva mai coborate in zona de est a Transilvaniei. Ceata isi va face prezenta dimineata si noaptea in depresiuni si la campie. Izolat, ceata va fi asociata si cu burnita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea