Social

#prognoza meteo #prognoza meteo weekend #vremea weekend #vremea #social

Cum va fi vremea in weekend (15-16 septembrie 2012)

Vremea sa va raci in acest sfarsit de saptamana, devenind instabila si ploioasa in unele regiuni ale tarii.

Sambata, 15 septembrie

Sambata, vremea va deveni in general instabila. In vestul, centrul si nordul teritoriului precum si in zona de munte vor fi innorari temporare, averse si descarcari electrice. In Muntenia, Moldova si Dobrogea vremea va fi calda, cu cerul variabil in cursul zilei, dar cu innorari seara si noaptea, cand local se vor semnala fenomenele asociate instabilitatii atmosferice.

Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in timpul averselor. Maximele termice, in scadere in jumatatea nord-vestica vor fi cuprinse, in general, intre 22 si 32 de grade. In schimb, temperaturile minime se vor situa intre 10 si 20 de grade.

Duminica, 16 septembrie

Dumininica, vremea se va raci si in regiunile sud-estice. Cerul va fi temporar noros si va ploua local in sudul si centrul tarii, precum si la munte, iar izolat si in celelalte regiuni. Vantul va avea unele intensificari in estul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa intre 19 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai ridicate pe litoral.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea