Social

#vreme rece #weekend #precipitatii #prognoza meteo

Cum va fi vremea in weekend

Weeekend-ul 15-16 decembrie 2012 vine cu vreme rece pe intreg teritoriul Romaniei, indeosebi in cursul zilei de sambata. Se vor inregistra precipitatii mixte, iar temperaturile maxime nu vor depasi valoarea de 8 grade Celsius, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Sambata, vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului, mai ales in zonele de centru, nord-est si sud. In cursul noptii se vor semnala precipitatii sub forma de ploaie si lapovita in Maramures, Crisana, Banat, vestul Transilvaniei si pe arii extranse in Oltenia, unde vor fi conditii de polei. In celelalte regiuni, vor cadea ninsori.

Vantul va prezenta intensificari in Banat, Crisana si local in Moldova, Transilvania si in zonele montane, cu viteze de 55 - 60 km/h. Temperaturile maxime se vor situa intre -10 grade si 7 grade, in timp ce minimele termice vor fi de -10 - 3 grade.

Duminica, vremea va fi in general inchisa. Temporar vor cadea precipitatii, mixte in jumatatea de vest a Romaniei, unde vor fi conditii de polei. In est, sud-est si la munte vor predomina lapovita si ninsoarea.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -4 si 8 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade. Dimineata vor fi conditii de ceata in zonele joase.

Sursa foto: adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea