Social

#weekend #ceata #precipitatii #prognoza #burnita

Cum va fi vremea in weekend

Sfarsitul de saptamana aduce o incalzire a vremii, valorile termice putand ajunge in unele zone ale tarii chiar si la 12 grade Celsius. Maine, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi noros in vestul, nordul si centrul Romaniei, unde vor cadea ploi pe arii relativ extinse. In zonele montane se vor inregistra precipitatii mixte.

In restul teritoriului si in zonele joase, in cursul noptii si diminetii va fi ceata asociata izolat cu burnita. Minimele termice se vor situa intre -4 si 6 grade, mai coborate in estul Transilvaniei, in timp ce temperaturile maxime vor varia intre 2 si 12 grade.

Pentru ziua de duminica, meteorologii anunta o vreme inchisa. Vor cadea precipitatii pe arii extinse, predominant sub forma de ploaie in sud si sud-est, sub forma de ninsoare - in nord si la munte, respectiv mixte- in vestul si in centrul tarii.

Temperaturile minime se vor incadra intre -6 si 2 grade, mai ridicate pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 10 grade, mai ridicate in zona de sud-est.

Sursa foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea