Social

#meteo #canicula #starea vremii #vremea #temperaturi ridicate

Cum va fi vremea in urmatoarele zile

Prima parte a saptamanii se anunta caniculara, luni, marti si miercuri mercurul din termometre atingand valori de pana la 39 de grade Celsius. Cele mai afectate zone vor fi cele din sudul, vestul si centrul tarii.

Meteorologii nu aduc vesti prea grozave din punct de vedere al temperaturilor caniculare. Astazi, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cei mai afectati vor fi locuitorii din Crisana, Oltenia, Banat si sud-vestul Transilvaniei care, la amiaza, vor avea parte de temperaturi de pana la 36 de grade Celsius. In Bucuresti mercurul termometrelor va urca pana la 33 de grade la umbra.

Marti soarele va dogori pe cer in toata tara, insa vestul si sud-vestul tarii vor fi cele mai afectate regiuni. Aici, gradul de disconfort termic va fi accentuat intrucat temperaturile vor atinge 38-39 de grade la umbra. La polul opus, cel mai bine va fi pentru locuitorii din Bucovina, unde temperaturile nu vor depasi 27 de grade Celsius.

Miercuri, temperaturile se metin in acelasi trend, cu 37-38 de grade la umbra in Crisana, Oltenia si Banat. Cele mai placute temperaturi vor fi in nordul Moldovei, acolo unde mercurul nu va depasi 29 de grade la amiaza. In Capitala, vremea se anunta caniculara cu 34-35 de grade Celsius.


Sursa foto: finantistii.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea