Social

#prognoza #temperaturi scazute #vreme rece

Cum va fi vremea in ultimul weekend din 2012

Ultimul weekend al acestui an va fi unul rece, cu temperaturi maxime ce nu vor depasi 7 grade Celsius si cu precipitatii mixte pe arii restranse. Sambata, vremea isi va continua procesul de racire, devenind geroasa noaptea, mai ales in Moldova si Transilvania.

Cerul va prezenta innorari in regiunile sud-estice. In prima parte a zilei, in extremitatea sudica se vor semnala precipitatii slabe, mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade, iar cele minime intre -16 si 0 grade, mai coborate in depresiuni, unde pot ajunge la -24 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata.

Un regim termic asemanator va fi si duminica. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zonele montane si in sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor varia intre -6 grade (in nordul Moldovei si estul Transilvaniei) si 6-7 grade in Dealurile de Vest. Minimele termice se vor situa intre -14 si 1 grad, mai scazute in zona de est a Transilvaniei, spre -23 de grade.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea