Social

#vremea de paste #vreme paste #vreme instabila #vremea #meteo #paste #conditii meteo

Cum va fi vremea in Saptamana Mare si de Paste

Vremea se anunta in general frumoasa in Saptamana Mare si de Paste. Valorile termice se vor incadra in normalul perioadei. Pe alocuri sunt asteptate precipitatii insotite de descarcari electrice. Iata cum va fi vremea in urmatoarea perioada in tara si in Bucuresti.

Luni vremea va fi predominant frumoasa, iar temperaturile vor creste usor in majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, pe alocuri. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 21 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi frumoasa, iar temperaturile in crestere. Cerul va fi mai mult senin iar vantul va sufla slab. Temperaturile maxime vor urca pana la 16-17 grade Celsius.

Marti vremea va fi mai calda decat normalul perioadei. Cu toate acestea in partea de vest, nord si in centru vremea va fi instabila.In aceste zone sunt asteptate ploi insotite de descarcari electrice. In restul tarii cerul va fi mai mult senin. Temperaturile minime se vor incadra intre 2 si 10 grade Celsius iar cle maxime intre 11 si 23 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari spre seara, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime vor fi de 4-5 grade Celsius iar cele maxime vor urca pana la 21 de grade Celsius.

Miercuri valorile termice vor scadea usor fara de ziua precedenta, vremea devenind racoroasa in jumatatea de nord a țarii. Cerul va fi variabil iar la munte si in sudul tarii sunt asteptate ploi izolate. Temperaturile minime se vor incadra intre -3 si 7 grade Celsius iar cle maxime intre 10 si 20 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi variabil cu innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab, cu unele intensificari. Temperaturile minime vor fi de 4-6 grade Celsius iar cele maxime vor urca pana la 17 grade Celsius.

Vremea pana la Paste

In intervalul 13-16 aprilie vremea va fi in general frumoasa. Valorile termice se vor incadra in normalul perioadei. In nordul, nord-estul si centrul țarii sunt posibile precipitatii, in special in prima parte a intervalului.

In Bucuresti cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari temporare, insa posibilitatea de aparitie a precipitatiilor este mica. Temperaturile se vor incadra in normalul perioadei.

Sursa foto: applehdwallpaper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea