Social

#vacanta de rusalii #vremea in bucuresti #vremea in tara #vremea #starea vremii #precipitatii #rusalii

Cum va fi vremea in minivacanta de Rusalii

Ne asteapta cinci zile de odihna si relaxare, iar cei mai multi dintre romani au deja planuri de vacanta. Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile si ce la ce temperaturi te poti astepta.

Miercuri vremea va fi deosebit de calda pentru aceasta data si va deveni instabila, in special in cea de-a doua parte a zilei. In regiunile nordice, centrale si estice, dar si la munte cerul va fi innorat si se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat se vor inregistra caderi de grindina. In restul tarii cerul va fi variabil si izolat se pot inregistra averse insotite de descarcari electrice. Temperaturile maxime se vor icadra intre 23 si 33 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea va fi deosebit de calduroasa pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, mai mult noros, in special spre seara cand sunt asteptate precipitatii insotite de descarcari electrice. Temperatura maxima va urca pana la 30 de grade Celsius.

Joi vremea se va mentine in general instabila in cea mai mare parte a tarii. Se vor inregistra averse care vor avea si caracter torential, pe alocuri. Acestea vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ce pot lua aspect de vijelie. Izolat va cadea grindina. Cu toate acestea temperaturile se vor mentine crescute in toata tara. Temperaturile minime se vor incadra intre 9 si 19 grade Celsius iar cele maxime intre 22 si 32 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va mentine calduroasa insa va fi in genera instabila. Cerul va fi variabil, mai mult noros si se vor inregistra averse insotite de descarcari electrice, in special noaptea. Temperaturile minime se vor incadra intre 16-17 grade Celsius iar maximele vor urca pana la 30 de grade Celsius.

Vineri temperaturile vor scadea usor in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate in vestul, centrul si sudul tarii unde local vor mai fi averse.Izolat se vor inregistra caderi de grindina si precipitatii insemnate. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 10 si 16 grade Celsius iar cele maxime vor fi cuprinse intre 23 si 29 de grade Celsius.

In Bucuresti valorile termice vor scadea usor fata de intervalul precedent. Cerul va fi variabil cu inorari accentuate spre seara si noaptea, cand sunt posibile ploi insotite de descarcari electrice. Temepraturile minime vor fi cuprinse intre 15 si 17 grade Celsius iar cele maxime intre 27 si 28 de grade Celsius.

Sambata, duminica si luni, valorile termice vor fi mai ridicate decat mediile climatologice ale perioadei. Probabilitatea de inregistrare a precipitatiilor va fi mai ridicata la inceputul intervalului in regiunile sudice si sud-vestice, apoi in cele vestice, centrale si nordice si in zonele de munte.

Mai multe detalii despre vreme poti gasi pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea