Social

#conditii meteo #meteo #starea vremii #vremea

Cum va fi vremea de Sfantul Andrei si de 1 Decembrie

De Sfantul Andrei si de Ziua Nationala a Romaniei, vremea va fi in general inchisa, dar temperaturile se vor mentine la valori ridicate pentru aceasta perioada a anului.


Vremea de Sfantul Andrei

In regiunile vestice si centrale, cerul va avea innorari si va ploua local. In restul teritoriului, cerul va fi variabil si sunt conditii minime de ploaie. Maximele termice vor fi cuprinse intre 10 si 18 grade Celsius, iar minimele intre 2 si 10 grade Celsius.

In Bucuresti, vantul va sufla slab pana la moderat, cerul va fi variabil, iar noaptea vor fi conditii de ceata. Temperatura aerului se va mentine la valori ridicate pentru aceasta data. Minimele se incadreaza in intervalul 3-5 grade Celsius, iar maximele vor fi de 17-18 grade Celsius.


Vremea de 1 Decembrie

In cea mai mare parte a tarii, cerul va prezenta innorari temporare si local va ploua slab. In zona montana inalta, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Minimele termice vor fi cuprinse intre 0 si 8 grade Celsius, iar maximele ajung pana la 6-8 grade Celsius in regiunile vestice si pana la 15-16 grade Celsius in cele de sud-est.

In Bucuresti, cerul va fi temporar noros si trecator sunt conditii sa ploua slab. Temperaturile minime vor fi de 2-4 grade Celsius, iar cele maxime vor ajunge la 14-15 grade Celsius.

Sursa foto: Bbc.co.uk

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea