Social

#temperaturi 2016 #revelion 2016 #vreme revelion

Cum va fi vremea de Revelion

Vreme rece de Anul Nou! Desi noaptea dintre ani va fi senina in toate regiunile, vantul va sufla moderat in sud-est, iar vremea va fi geroasa in Maramures, Transilvania, Moldova si in zonele de deal din Muntenia, Oltenia si Crisana.

Spre dimineata se vor inregistra temperaturi minime cuprinse intre -14 si -5 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, pana la -19 grade. Izolat se va semnala ceata cu depunere de chiciura.

Vineri, vremea va fi in continuare rece, geroasa dimineata si noaptea in nord, nord-est si centru si local in restul tarii. Cerul va fi partial noros ziua in extremitatea estica si de sud-est, iar noaptea in regiunile sud-vestice, zone unde doar izolat va fulgui. Temperaturile maxime se vor incadra intre -7 si 3 grade, iar cele minime intre -13 si -4 grade, mai coborate in depresiuni, spre -18 grade. Izolat se va semnala ceata cu depunere de chiciura.

La Bucuresti, vremea va fi frumoasa, dar rece. Cerul va fi variabil ziua si senin in cursul noptii, iar vantul va sufla moderat la inceputul intervalului, apoi slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de -8...-6 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea