Social

#sarbatori #vremea de craciun #teperaturi #progroza meteo craciun

Cum va fi vremea de Craciun

Craciunul din acest an aduce o incalzire a vremii, mai ales in zonele montane si de deal, precum si in regiunile din vestul Romaniei.

In regiunile de podis si de campie, indeosebi in sudul si estul tarii, noaptea si dimineata se va inregistra ceata, care poate persista pe parcursul zilei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, mai coborate pana in jurul a 0 grade in zonele cu ceata persistenta, dar si mai ridicate in sudul Banatului, unde pot ajunge la 17 grade. Temperaturile minime se vor incadra intre -5 si 7 grade.

A doua zi de Craciun aduce o vreme calda pentru aceasta perioada a a anului. Cerul va fi variabil, cu ceata dimineata in zonele joase din sudul, estul si centrul Romaniei, izolat persistenta, dar si cu innorari in vestul si nord-vestul tarii unde, mai ales noaptea, va ploua pe arii relativ extinse. In zona montana precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

In regiunile vestice si pe crestele muntoase inalte, vantul va prezenta intensificari.

Maximele termice vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade. In schimb, temperaturile minime se vor situa intre -4 si 6 grade, usor mai ridicate in Banat, dar si mai coborate in depresiunile din zona de est a Transilvaniei.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea