Social

#1 mai # vremea la mare #vreme 1 mai #prognoza 1 mai

Cum va fi vremea de 1 Mai

In prima zi a lunii mai vremea se mentine frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta perioada. In tara temperaturile vor ajunge si la 32 de grade. Astfel, cei care au planificata o iesire la mare, la munte sau la iarba verde se vor bucura de timp frumos si calduros.

In capitala, de 1 Mai vom avea o vreme frumoasa si deosebit de calda cu cer senin si vant slab. Maxima va fi de 30 - 31 de grade la amiaza, cu 10 grade peste norma climatologica a datei din calendar.

In regiunile de dincolo de Carpati, va fi o zi de vara, cu maxime de 26 - 27 de grade.

In sud, la amiaza se vor inregistra valori termice de 28 - 29 de grade in Oltenia, 30 de grade la Giurgiu, Calarasi si Buzau.

In Dobrogea continentala va soare si caldura excesiva cu maxime de 29 de grade la Tulcea si 30 la Medgidia. Moldova nu face exceptie: este la fel de cald ca in toata partea extracarpatica a tarii, cu maxime de 30 - 31 de grade.

Vremea la mare

Vreme frumoasa si calda si la mare. Briza racoreste tarmul si mentine mercurul termometrelor la 20 - 22 de grade in timpul dupa-amiezelor, iar la primele ore ale diminetii se vor inregistra 12 - 13 grade. Vantul va fi mai sprinten in cursul zilei cand va atinge viteze de 30 - 40 km/h. Apa marii este cam rece, cu o temperatura de numai 13 - 14 grade.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea