Social

#dubai #mall #Mall of the World #constructie mall

Cum va arata cel mai mare mall din lume. Imaginile sunt uluitoare!

In Dubai incepe construirea celui mai mare mall ridicat vreodata. Este vorba despre un complex gigant de cladiri care se vor intinde pe 743.000 de metri patrati, a anuntat Seicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum, citat de Khaleej Times.

Complexul imobiliar intitulat "Mallul lumii" va include 100 de hoteluri, un parc de distractii, teatre si cinematografe, cladiri cu apartamente de inchiriat care vor insuma 20.000 de camere, servicii destinate turismului medical, dar si promenade lungi de 7 kilometri, scrie Reuters.

Sursa foto: dostor.org

Seicul din Dubai a precizat ca "Mall of the World" va avea o capacitate anuala de 180 de milioane de vizitatori. Autoritatile nu au precizat deocamdata nici costurile si nici data la care va fi deschis gigantul complex. Prin acest proiect autoritatile locale incearca sa imbunatateasca perceptia investitorilor despre scumpirea rapida a proprietatilor din Dubai.

Sursa foto: gulfnews.com

Iata clipul de prezentare al proiectului:



Sursa foto: arabianbusiness.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea