Social

#masini placate cu aur #Copiii bogati ai Teheranului #copii de bani gata #copii bogati #poze

Cum traiesc cei mai bogati copii din lume

Masini de peste 300.000 de euro, case de 1,3 milioane de euro si o viata de huzur. Asa se prezinta pe Instagram "Copiii bogati ai Teheranului". Iranul este o tara araba extrem de bogata, insa imaginile pe care acesti "tineri de bani gata" le posteaza sunt menite sa starneasca adevarate controverse.

Contul de socializare intitulat "The Rich Kids de la Teheran" ar avea menirea, sustin administratorii lui, sa iti arate "lucruri pe care mai marii tarii n-ar vrea sa le afli".

Sursa foto: dailymail.co.uk

Mai exact, imagini explicite cu alcool si femei tinere care nu poarta pe cap traditionalul "hijab", ba chiar apar in costum de baie, lucru interzis de religia islamica.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Tot pe acest cont sunt incarcate frecvent imagini cu masini sport de ultima generatie sau cu masini de lux, placate cu aur, precum cea din imaginea de mai sus despre care proprietarul spune ca ar fi costat peste 300.000 de euro.

Sursa foto: dailymail.co.uk

In ciuda normelor religioase, imaginile prezinta tineri imbracati modern, la cumparaturi in magazine de lux sau in vacante in strainatate.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Anul trecut, 7 tineri iranieni au primit inchisoare cu suspendare si 91 de lovituri de bici pentru ca au postat o inregistrare video online cu ei in timp ce dansau pe melodia "Happy", a lui Pharell.

Sursa foto principala: nypost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea