Social

#greve #ratb #metrorex #profesori #criza

Cum te vor afecta grevele de saptamana viitoare

Peste un milion de bugetari vor intra in greva generala pe 31 mai si 1 iunie pentru a protesta fata de masurile anuntate de Guvern, anunta sindicalistii.  Activitatea din administratia publica va fi blocata, scolile inchise, iar in spitale nu vor fi asigurate decat urgentele. In plus, pe 1 iunie si Metrorex si RATB vor intra in  greva. CFR-ul nu a decis daca se va solidariza cu bugetarii saptamana viitoare.

Pe 31 mai, sindicatele din educatie si din administratie publica vor declansa greva generala pe perioada nedeterminata. In aceeasi zi, va avea loc greva de solidaritate la care vor participa cei de la Sanitas, penitenciare si .

Potrivit Liderului Cartel Alfa, Bogdan Hossu, printre participantii la protest se vor numara circa 350.000 de functionari publici si 360.000 de cadre didactice si personal auxiliar din invatamant, care vor fi in greva pe . Alaturi de ei vor fi si 120.000 de cadre medicale .

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea