Social

#distantare sociala #15 mai # inmormantari #botezuri #nunti

Cum se vor desfasura nuntile, botezurile si inmormantarile dupa 15 mai

Viata nu isi va relua cursul normal dupa 15 mai, cand pericolul de infectare este inca mare. Va exista insa ceva mai multa libertate de miscare. Cat despre organizarea nuntilor, a botezurilor si a inmormantarilor, acestea vor avea loc cu un numar restrans de persoane.

 

Ministerul de Interne a propus ca in timpul starii de alerta sa participe maxim 16 persoane la ceremoniile religioase pentru botezuri, cununii si inmormantari, iar acestea trebuie sa respecte regulile de distantare sociala.

"Activitatile organizate de slujitorii cultelor religioase in locasurile de cult, care se desfasoara fara participarea credinciosilor sau practicile si ritualurile cu caracter privat (botezuri, cununii sau inmormantari) au loc cu participarea unui numar strict limitat de persoane -maxim 16 persoane si respectarea regulilor de distantare sociala", se arata in documentul emis de MAI, cu masurile de prevenire si control a raspandirii coronavirusului, care vor intra in vigoare incepand cu 15 mai 2020.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea