Social

#Andrei Galut #raniti colectiv # incendiu colectiv #morti colectiv #Goodbye to Gravity

Colectiv. Cum se simte Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity

In sfarsit, vesti bune despre Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity. Singurul membru al formatiei care concerta pe 30 octombrie in clubul Colectiv care a supravietuit tragediei a iesit din coma. Medicii sunt insa in continuare rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire.

La doua saptamani de la tragedia din Colectiv, Andrei a deschis ochii. Solistul are arsuri pe 45% din suprafata corpului, dar plamanii si caile respiratorii nu au fost afectate semnificativ. Din cauza ranilor, el este in permanenta anesteziat, fiind constient numai cateva minute pe zi. Odata ce si-a recapatat constiinta, el a inceput sa intrebe incontinuu de Madalina, iubita lui. Aceasta a murit insa in urma cu cateva zile, iar familia crede ca Andrei nu este inca pregatit sa afle acest lucru.

"Mama lui Andrei este singura care ii este in permanenta alaturi fiului ei. Ea nu are curaj sa ii spuna ca Madalina a murit, pentru ca Andrei o iubea enorm. Femeia se teme ca o astfel de veste l-ar putea face pe baiat sa nu vrea sa mai lupte pentru viata lui. De asemenea, el nu stie nici ca ceilalti colegi de trupa au trecut in nefiinta", a declarat un apropiat al familiei, potrivit cancan.ro. 

Andrei a fost transferat la Spitalul Crucii Rosii din localitatea olandeză Beverwijk si in scurt timp a fost operat la mana, cea care era serios afectata în urma incendiului din Clubul Colectiv din Bucuresti, acolo unde baietii isi lansau cel mai recent album. Din pacate insa, mana nu este singura problema a artistului. Baiatul a suferit si un transplant de piele la fata, fiind aproape desfigurat in urma tragediei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea