Social

#mormant #cruce #profanare #tanar

Cum se mai distreaza tinerii: Costel, profanatorul de morminte

Trei tineri din Cernavoda au o noua metoda de a se distra, printre mormintele din cimitirul orasului. Ei s-au filmat simuland acte sexuale langa cruci si dormind pe lespedea unui cavou iar filmuletul a fost pus pe Internet.

“Profanatorul de morminte”, asa cum si-a spus personajul principal al filmuletului a facut spectacol cum a stiut mai bine: a luat in deradere pasaje din slujba de inmormantare , a mimat actul sexual, insa cu niste cruci, s-a plimbat cu o cruce de lemn  prin cimitir si s-a asezat cu ea pe un mormant, mimand comportamentul unui strigoi .

Potrivit Stirilor Pro TV, tanarul din spatele camerei de filmat, probabil a unui telefon, si-a asumat si rolul de regizor, pentru ca i-a oferit personajului principal sfaturi si indicatii pe care le-a interpretat in timpul rolului.

Acesta nu este primul filmulet care apare pe Internet cu “distractii” in cimitir. Tinerii merg in locurile mortii ar trebui sa aiba liniste si danseaza sau canta, uneori chiar la oasele celor inmormantati acolo. Pentru astfel de fapte ei risca insa chiar si pedeapsa cu inchisoarea, intre trei luni si trei ani, pentru ca profanarea de morminte este considerata infractiune .

Vedeti video-ul cu "Costel, profanatorul de morminte":



Sursa video: Stirile Pro TV

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea