Social

#plan de salvare # sine de metrou #metrou #salvare

Cum scapi cu viata daca ajungi pe sinele de metrou

Un incident cumplit a impresionat o tara intreaga, dupa ce o tanara de 25 de ani a murit dupa ce a fost impinsa pe sinele de metrou.

Acum, toti cei care folosesc metroul pentru deplasari, au inteles ca in orice moment exista o amenintare la adresa lor. Exista insa modalitati prin care poti ramane in viata daca ajungi pe sinele de metrou. Iata ce trebuie sa faci intr-o astfel de situatie.

In situatia in care ajungi pe sinele de metrou si nu ai suficient timp pentru a reveni pe peron, trebuie sa stii ca ai la dispozitie doua locuri in care te poti refugia, fara a fi lovit de tren.

Primul loc este situat intre peron si tren, intr-o scobitura a peronului. Aici te poti adaposti in pozitia culcat, paralel cu sina de tren, potrivit click.ro.

Dupa ce trenul paraseste statia, te poti ridica si, cu ajutorul persoanelor din statie, poti reveni pe peron in siguranta.

Al doilea loc de refugiu pe care il poti gasi dupa ce ai cazut pe sine se afla dincolo de linia de contact, langa perete. Aici te poti refugia, cel mai bine, stand in picioare, lipit de zid.

In cazul statiilor care nu au peronul pe centru, ci pe laterale, si cale dubla de rulare a trenurilor, locul de refugiu este intre cele doua cai de rulare.

Atentie! Nu trebuie sa atingi sina de contact electric, care alimenteaza trenurile de metrou (cea de culoare rosie), deoarece curentul din aceasta te poate omori pe loc.

Surse foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea