Social

#biciclu electric #AirMotion #segway

Cum sa te strecori usor prin traficul din Bucuresti

Sa traversezi Capitala dintr-o parte in alta poate fi o adevarata provocare. Te asezi la volan pe la 7 dimineata si pe la ora 9 esti la serviciu, obosit deja si stresat din cauza nervilor facuti pe drum. Acum, insa, ai o solutie rapida si foarte avantajoasa de a te strecura in trafic: biciclul electric.

Traim intr-o epoca in care mobilitatea este esentiala. Iar marile orase ne incita imaginatia atunci cand vine vorba despre identificarea de solutii pentru o deplasare rapida si eficienta dintr-un loc in altul. Masina este pentru multi mijlocul de transport cel mai util. Insa toti cei care o folosesc ajung sa se planga mai devreme sau mai tarziu de „traficul infernal”. Si asta intrucat Bucurestiul este sufocat de masini. Numarul autoturismelor inmatriculate in Capitala a ajuns la 1,5 milioane, astfel ca e lesne de inteles de ce timpii petrecuti in trafic la orele de varf se dubleaza sau chiar se tripleaza.

Din fericire, exista si solutii extrem de eficiente pentru evitarea aglomeratiei de pe marile bulevarde. Un segway se va dovedi varianta cea mai inspirata daca esti unul dintre oamenii care isi doresc sa eficientizeze cat mai mult timpul de care dispun.

Acest tip de aparat este un biciclu electric care iti confera mobilitate excelenta. Iar independenta, se stie, este atuu-ul omului modern. Spre deosebire de bicicleta, atunci cand folosesti un segway efortul pe care il faci este zero. Practic, te-ai urcat pe platforma cu roti si ai pornit. Biciclul se conduce foarte simplu, prin intermediul unui ghidon. Are panou digital, cu suport pentru conectare wireless a smartphone-ului, care iti afiseaza viteza, distanta parcursa, turatia motorului si nivelul bateriei.

Pentru a demara, nu trebuie decat sa inclini ghidonul spre fat,a iar pentru a schimba directia sa il indrepti spre stanga sau dreapta. Cu ajutorul minicomputerului de la bord reusesti sa iti mentii usor echilibrul. Cum frana nu exista, trebuie sa tragi ghidonul spre spate atunci cand vrei sa te opresti.

Cand viteza atinge pragul de 16km/h, sistemul inteligent de control te ajuta sa incetinesti. Acest aparat inteligent calculeaza datele in timp real si transmite feedback catre partile componente, avand un timp de reactie de 0,03 secunde.

Biciclul electric de la AirMotion are un design compact, cu linii foarte moderne, astfel ca vei intoarce o multime de capete atunci cand vei aparea in trafic folosindu-l. Dimensiunile sale reduse il fac usor de transportat oriunde, astfel ca il poti urca in liftul de la serviciu si apoi, pe toata durata zilei, il poti „parca” langa birou, fara sa incomodeze pe nimeni.

Biciclul electric se incarca total in trei ore, iar distanta maxima parcursa este de 40-45 de kilometri la o incarcare, astfel ca nu trebuie sa-ti faci griji ca ramai fara „combustibil” in mijlocul drumului. Viteza maxima pe care o poate atinge este de 18 kilometri pe ora.

AirMotion iti propune mai multe tipuri de biciclu electric, toate putand fi cumparate cu reduceri substantiale de pana la 54% din pretul initial.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea