Social

#blestemul regretelor #regrete

Cum sa te feresti de blestemul regretelor? Sfaturi si sugestii UTILE pentru tine!

Stii ceea ce vrei, insa nu stii cum poti sa iti indeplinesti visele? Ai din ce in ce mai multe momente in care ai vrea sa renunti, sa pleci cat mai departe, abandonul devenind pentru tine o optiune din ce in ce mai viabila, mai tentanta? Ai vrea sa stii cum este sa fii fericit, pentru ca aceasta stare sa nu mai fie doar o himera care iti apare in cale ca un miraj interminabil?

Inca de cand esti mic iti formezi vise si iti creezi asteptari, care odata cu trecerea timpului, cu maturizarea si integrarea in societatea contemporana, cu inaintarea in varsta si cunoasterea paturilor sociale incep sa paleasca, inchizandu-se intr-un cufar ce nu mai este deschis pentru ani de zile. Acesta ajunge sa fie ascuns in spatele grijilor si indatoririle cotidiene, sa fie absorbit in rutina si haosul de zi cu zi, disparand din orizontul viitorului tau. Cu toate acestea, cufarul se redeschide odata cu intrarea in varsta a treia, atunci cand toate sperantele pierdute si visele neimplinite se transforma in regrete, ajungand sa devina cei mai mari demoni ai ultimilor ani din viata.

Nasterea, dezvoltarea si moartea demonilor interiori

Foarte putine persoane reusesc sa diminueze pe parcursul maturitatii numarul acestor neimpliniri, reusind sa isi transforme o parte din vise in realitate, atingand si simtind caldura fericirii. Daca iti doresti sa ai o viata implinita, nu uita niciodata de dorintele copilariei, lupta pentru tine si razbate printre obstacolele care iti apar in cale. Odata cu experienta de viata si cu evenimentele prin care treci, odata cu oamenii pe care ii cunosti, toate aceste teluri se pot modifica sau schimba complet, insa este important ca disparitiile ori transformarile lor sa fie alegerea ta, sa fie asumate la momentul intamplarii lor, nu sa fie un efect al neglijentei pe care ti-ai acordat-o.

Nu te lasa absorbit de lipsurile pe care le ai si foloseste-te de orice ajutor pe care il poti obtine, precum creditele online urgente de pe site-ul CreditFix, profitand de aceasta oportunitate pentru a-ti finanta viitorul, tinand cont de consecintele si responsabilitatile pe care actiunile din prezent le vor avea pentru tine, in timp.

Investeste in tine si nu te neglija, gaseste rezolvari, improvizand de fiecare data cand lumina de la capatul tunelului nu se poate vedea. Exista o solutie pentru orice problema, chiar daca raspunsul nu este pe masura asteptarilor tale. Fa sacrificii doar atunci cand consecintele sunt asumate in cunostinta de cauza completa, fara a te baza pe imprevizibil si pe deciziile pe care le vei lua atunci cand va trebui sa te descurci cu situatiile rezultate actiunilor tale. Invata nu doar din propria experienta, ci si din cea a celor din jur, iar in timp vei putea anticipa actiunile, gandurile si reactiile oamenilor care te inconjoara, fiindu-ti din ce in ce mai usor sa ajungi in varf, pe baza propriei munci. Cere ajutorul celor in care poti avea incredere, precum poti obtine creditul nebancar de la CreditFix, si nu te lasa influentat de cei care nu au o transparenta in actiuni sau cuvinte, cel putin intr-o doza, oricat de mica.

Nu te abandona si implineste-ti visele, demonstrand nu doar celor din jur, ci in mod special tie insuti faptul ca esti capabil, ca esti puternic, ca esti perfect pentru a fii protagonistul povestii tale de succes. Nu ii uita pe cei din jurul tau si apreciaza-i conform investitiilor pe care le fac, indiferent de natura acestora, insa nu ii pune mai presus de sanatatea ta.

Gaseste echilibru in actiunile si investitiile pe care le faci, avand in perspectiva viitorul, bucurandu-te de prezent si invatand, consultandu-te si ascultand de trecut. Iesi din zona de confort si indrazneste sa faci ceea ce vrei, fara a neglija consecintele actiunilor si cuvintelor tale. Nimeni nu ar trebui sa isi permita sa se lase prada regretelor. Cu toate aceste, multi sunt prizonierii acestor demoni psihologici si emotionali pentru ca nu i-au avut niciodata in vedere, ori au decis sa ii ignore pana cand a fost mult prea tarziu pentru a-i mai putea controla. Nu te condamna la nefericire, urmareste-ti visele si lupta pentru dezvoltarea ta, pentru implinirea viselor tale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea