Social

#stilizare masina #masina

Cum sa iti stilizezi masina? Accesoriile auto in trend in 2021

Cand cumparati o masina, poate fi greu sa decideti ce optiuni sa adaugati la modelul de baza. Chiar am nevoie de acel spoiler sport? Nu pot trai fara acel model de janta din aliaj? Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care si le adreseaza un viitor posesor de masina. Anumite accesorii sunt foarte utile pentru unii soferi, in timp ce altele doar fac ca masina sa arate foarte cool. Iata un scurt ghid pentru a va ajuta sa alegeti. Jantele auto

Jantele auto sunt de departe cel mai popular accesoriu auto. Transforma aspectul unei masini dintr-o singura miscare. Exista mai multe varietati de jante, de la cele accesibile la cele exorbitant de scumpe. Aveti grija sa luati in considerare optiunile cu atentie si sa va asigurati ca aveti si anvelope pe masura.

Jantele inlocuiesc rotile originale ale masinii. Disponibile in crom, negru sau color, pot fi fabricate din otel sau aluminiu. Acestea fac posibila schimbarea dimensiunii rotilor pentru a se adapta anvelopelor cu profil redus.

Capacele de roti sunt un accesoriu mai putin costisitor. Adesea din plastic, acopera jantele originale. Acestea va permit sa schimbati aspectul masinii fara a investi in jante scumpe.

Accesorii de interior

Covorasele auto si captuselile pentru portbagaj sunt unele dintre cele mai comune accesorii si cele mai ignorate atunci cand vine vorba de accesorizarea masinii. Husele si pernele pentru scaune auto pot fi, de asemenea, incluse in lista accesoriilor de interior, daca sunteti in cautarea unei experiente de condus mai confortabile. Husele pentru schimbator sunt, de asemenea, vitale, deoarece schimbatorul este una dintre acele parti care sufera o manevrabilitate si uzura maxima. De asemenea, puteti alege husele pentru volan daca tot cumparati accesorii auto online deoarece acestea pot oferi o experienta de condus mai placuta.

Accesorii pentru exterior

 Poate fi dificil sa impachetezi bagajele intregii familii in masina si sa lasi inca suficient spatiu pentru confort! Daca ai putea sa stochezi unele dintre lucrurile tale pe acoperisul masinii ar fi foarte util in weekendurile prelungite si in vacantele de vara.

Dupa ce ati ajuns la destinatie, este placut sa puteti explora zona cu bicicleta. Este suficient de simplu sa instalati un suport pentru biciclete, fie pe acoperis, fie pe spatele masinii. Aveti mai multe optiuni , in functie de modelul masinii, si acestea sunt adesea personalizabile pentru siguranta maxima.

Barele transversale de pe acoperis sunt un accesoriu practic si foarte popular. Puteti atasa aproape orice la ele, cum ar fi o cutie, un suport pentru biciclete, sau chiar si un suport pentru canoe. 

Uneori trebuie sa poti trage ceva in spatele masinii tale, de exemplu, o remorca mica pentru mutare sau camping. In acest caz, este recomandat sa instalati extensii pentru oglinzi cu vedere laterala. Acestea sporesc siguranta asigurand vizibilitate completa pe toata lungimea vehiculului tractant.

Un ultim lucru de care trebuie sa tineti cont atunci cand vine vorba de accesoriile auto: indiferent daca doriti un accesoriu exterior pentru functie sau stil, este o idee buna sa aveti de-a face cu profesionisti pentru a va asigura ca totul este facut ca la carte, deoarece siguranta ar trebui sa fie intotdeauna prioritatea. De aceea, specialistii Tuning-car.ro sunt pregatiti sa va raspunda la orice intrebare privind produsele din catalogul lor online.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea