Social

#concurs #iphone #evoMAG.ro #magazin evoMAG #concurs evoMAG #concurs iphone

(P) Cum sa castigi un iPhone 5 la evoMAG!

Mult asteptatul iPhone 5 a fost lansat luna aceasta si urmeaza sa fie disponibil la evoMAG!

Cel mai luminos, subtire si rapid iPhone vine cu un design nou! Noul model aduce performanta la cele mai ridicate standarde. Ai cel mai mare ecran din istoria iPhone, iar tu te poti bucura de un Display Retina de 4 inch!

Smartphone-ul contine un cip A6 si tot ce faci este vizibil de doua ori mai rapid decat cu cipul A5. Camera foto de 8 Megapixeli poate filma si fotografia in acelasi timp, iar acum suporta si modul de fotografiere panoramica.

Este cu 18% mai subtire, mai usor cu 20% decat iPhone 4S si detine cea mai noua tehnologie wireless.

Pentru o viata mai buna a bateriei, ea a fost optimizata astfel incat, iPhone 5 sa fie alegerea ideala pentru tine.

Pentru a celebra aparitia sa, evoMAG lanseaza un CONCURS prin care orice client ce achizitioneaza in perioada 12.09-12.10.2012 un produs din gama Apple, iPhone, iPad sau Macbook, poate castiga prin tragere la sorti un telefon iPhone 5! Totodata, orice client ce cumpara un iPhone 5 in ziua lansarii in Romania, evoMAG ii ofera gratuit un cupon cadou in valoare de 200 ron utilizabil pentru accesorii compatibile cu iPhone5!

Daca nu te-am convins pana acum sa testezi noul iPhone 5, te anunt ca evoMAG iti pune la dispozitie si sitemul de plata, Card Avantaj cu 10 rate, fara dobanda, pentru plata integrala a ratei lunare.

Septembrie este luna iPhone, iar tu trebuie sa fii primul care-l are!

Despre evoMAG.ro

evoMAG.ro este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea