Social

#asigurare de calatorie #asirom #asigurare asirom # asigurare vacanta #asigurare medicala de calatorie

(P) Cum sa alegi asigurarea de calatorie

Tot mai multe persoane aleg sa isi petreaca vacanta in alte tari, pentru momente de liniste si relaxare. Insa, pe langa aspectele placute, calatoriile in alte tari implica si anumite riscuri pentru sanatate.

Astfel, asigurarea medicala de calatorie este esentiala. Cu ajutorul asigurarii de calatorie beneficiezi de interventii medicale de urgenta. Chiar daca nimeni nu isi doreste sa se imbolnaveasca in alta tara, nu exista garantia ca astfel de evenimente nu se pot intampla.

In cazul in care nu dispui de o asigurare medicala de calatorie, va trebui sa platesti pentru serviciile primite, iar sumele nu sunt de neglijat.

Ce acopera asigurarea medicala de calatorie

O asigurare medicala de calatorie acopera diagnosticarea medicala, tratamentul medical ambulatoriu, medicamentele si materialele auxiliare care se afla pe o prescriptie medicala, transportul de urgenta cu ambulanta, repatrierea medicala, interventiile dentare doar pentru situatii de urgenta, cheltuieli impuse de intreruperea calatoriei in strainatate, in caz de deces, boala grava, nastere prematura sau cheltuieli pentru transportul cu avionul al unei rude pentru a vizita asiguratul care este spitalizat.


Beneficiile unei asigurari medicale de calatorie


Asigurarea medicala de calatorie este necesara pentru a te proteja de toate problemele care pot aparea intr-o calatorie in afara tarii. Iti ofera protectie financiara, fie ca te imbolnavesti, fie ca esti implicat intr-un accident. Asigurarea medicala de calatorie iti va acoperi cheltuielile cu ingrijirile medicale.

De asemenea, asigurarea medicala de calatorie te ajuta sa te bucuri de vacanta, fara grija unor cheltuieli suplimentare in cazul unor incidente neplacute. Cu ajutorul acestei asigurari ai mai multa libertate de miscare si poti alege orice spital sau clinica, daca te confrunti cu evenimente neplacute. Nu in ultimul rand, asigurarea medicala de calatorie iti ofera siguranta ca tu si familia ta nu veti fi grav afectati financiar de evenimentele neprevazute.

Alege asigurarea medicala de calatorie de la ASIROM


Sanatatea noastra si a familiei noastre reprezinta o prioritate pentru fiecare dintre noi. Bucuria unei calatorii si a unei vacante intr-o tara straina si frumoasa poate fi umbrita de evenimente neprevazute si nedorite.

Pentru asigurarea calatoriei, ASIROM pune la dispozitia persoanelor care calatoresc in strainatate o asigurare pentru astfel de calatorii, care ofera sprijinul financiar necesar in cazuri mai putin placute. Asigurarea pentru calatorii in strainatate de la ASIROM se adreseaza persoanelor care calatoresc in strainatate, cu varsta minima de 1 an si maxima de 74 de ani.

Riscurile acoperite de asigurarea medicala de calatorie de la ASIROM


Asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate de la ASIROM acopera imbolnavirile imprevizibile, prejudicierile corporale produse de accidente, cu urmari asupra potentialului fizic, psiho-senzorial sau intelectual.

Asiguratul ASIROM poate opta pentru mai multe programe de asigurare. In programele de asigurare sunt cuprinse, dupa caz, cheltuielile privind vizite medicale, medicamente, spitalizare, transportul cu salvarea pana la cel mai apropiat spital, repatrierea bolnavului in cazuri deosebite ori repatrierea corpului neinsufletit, in cazul decesului asiguratului si tratament stomatologic de urgenta.

Asiguratul beneficiaza si de cheltuielile pentru vizitarea asiguratului spitalizat pe o perioada mai mare de 10 zile de catre o ruda de gradul I, cheltuielile de repatriere a asiguratului in cazul decesului unei rude de gradul I, cheltuielile de repatriere a copiilor sub 18 ani in cazul in care asiguratul este spitalizat pe o perioada mai mare de 10 zile si nu exista o alta persoana care sa se ingrijeasca de ei sau transmiterea de mesaje.

Asigurarea poate fi incheiata pentru durate de la 2 zile la 365 zile, pentru toate tarile lumii, cu exceptia Romaniei. Raspunderea ASIROM incepe numai sub conditia parasirii teritoriului Romaniei si inceteaza la intoarcerea in tara.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea