Social

# oameni inteligenti #studiu inteligenta #iq #inteligenta emotionala

Cum recunosti o persoana inteligenta. Studiul care da peste cap tot ce stiai

Daca te intrebai ce spun despre tine faptul ca esti pasare de noapte, uneori vorbesti urat si nici nu esti prieten cu ordinea, avem vesti bune. Se pare ca oamenii de stiinta au descoperit ca toate aceste lucruri nu constituie defecte, ci... semne ale inteligentei peste medie.

Daca pana acum se considera ca oamenii săraci şi lipsiţi de educaţie folosesc un limbaj nepotrivit, vulgar, pentru că au un vocabular limitat, se pare că lucrurile nu stau chiar asa. Câteva academii din SUA au facut un experiment in urma caruia au descoperit persoanele care stiu cele mai multe injuraturi sunt de fapt cele cu IQ foarte ridicat. Oricum, oamenii inteligenţi sunt caracterizaţi şi de abilitatea de a folosi cuvintele potrivite în funcţie de situaţie şi, pe lângă asta, ştiu şi când să-şi păstreze calmul şi să tacă, spun cei de la One, citati de Mediafax.

De asemenea, o alta caracteristica importanta a persoanelor inteligente este faptul ca nu pot dormi si se culca mereu foarte tarziu. De altfel, exista o multime de exemple celebre: Charles Darwin, Elvis Presley sau Winston Churchill sunt doar cateva nume. 

O a treia trasatura foarte importanta a persoanelor cu IQ ridicat este dezordinea. Se pare ca geniile nu sunt deloc ordonate si prefera sa traiasca in haos, lucru care se pare ca stimuleaza creativitatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea