Social

#despagubire #generali asigurari #asigurare calatorie #asigurare casa

Cum primesti despagubire in caz ca se strica electrocasnicele sau se anuleaza plecarea ta in calatorie

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa primesti despagubire daca ti se strica aparatul de aer conditionat sau centrala termica? Sau daca pierzi plecarea mult visata in concediu din cauza unui incendiu? Sau daca te inunda vecinul ori iti sparge cineva casa?

Aceste lucruri si multe altele sunt posibile, daca esti prevazator si inchei o asigurare pentru locuinta care sa acopere aceste riscuri. Pretul pentru o asigurare este mult mai mic decat ar fi valoarea inlocuirii aerului conditionat sau centralei termice sau a banilor pierduti daca ti se anuleaza vacanta.

Tot nu esti convins? Testeaza si tu asigurarea Completa Plus! de la Generali. Cum poti face acest lucru? Castiga o asigurare Completa Plus! Acasa.ro si Generali te invita sa te inscrii, in perioada 15.09 - 15.10.2014, la concursul "Casa, dulce casa!" al carui premiu este o asigurare facultativa de locuinta Completa Plus.

Cu Asigurarea Completa Plus de la Generali preintampini majoritatea potentialele riscuri la care sunt expusi membri familiei si caminul tau. Prin aceasta asigurare, cu Generali ai acoperite un pachet complet de riscuri, prin care poti uita de orice problema. Pe langa riscurile care survin in urma calamitatilor naturale sau accidentelor ca incendiile, Asigurarea Completa Plus cuprinde o serie de riscuri aditionale ca: daune produse de avarii la instalatiile de apa, evenimente socio–politice, furturi, anularea plecarii in calatorie, cheltuieli de cazare provizorie la alta locatie, daune cauzate tertilor si/sau Raspundere Civila decurgand din proprietatea cladirii, raspundere civila a familiei, raspundere civila pentru animale de companie si/sau domestice s.a.

In plus, asigurarea Completa Plus iti mai ofera si avantajul acoperirii in totalitate a valorii locuintei tale (in conditiile in care asigurarea obligatorie acopera DOAR 20.000 euro), careia i se mai alatura beneficiul platii rapide a daunelor si al despagubirii in baza fotografiilor realizate, atunci cand valoarea daunelor este mai mica de 500 lei.

Acceseaza pagina de concurs AICI, dupa care joaca-te descoperind care sunt cei mai mari sase dusmani ai casei tale! La final, completeaza formularul cu datele tale de contact si ai intrat automat in concursul care iti poate aduce o asigurare Completa Plus! pentru casa ta!

Acceseaza pagina dedicata regulamentului de concurs AICI pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea