Social

#subventii tineri #subventii stat #societate cu raspundere limitata # intreprinderi mici #srld

Cum poti pune mana pe 10.000 de euro de la stat

Guvernul vrea sa stimuleze dezvoltarea intreprinderilor mici si ii incurajeaza pe tineri sa infiinteze "SRL-D", Societati cu Raspundere Limitata - Debutant, acordandu-le tinerilor antreprenori maximum 10.000 de euro nerambursabili.

Debutantii in afaceri, cu varsta de pana la 35 de ani, pot depune cererile online pana la epuizarea bugetului in valoare de 21 de milioane de lei. Banii oferiti de stat trebuie sa reprezinte cel mult 50%, dar nu mai mult de 10.000 euro, din valoarea totala a cheltuielilor aferente planului de afaceri.

Banii vin si cu alte conditii din partea statului. Tinerii intreprinzatori trebuie sa fie debutanti in afaceri si sa nu detina calitatea de asociat sau actionar in vreo intreprindere, trebuie sa reinvesteasca cel putin 50% din profitul obtinut in anul anterior si sa angajeze cel putin doi salariati.

In acelasi timp, tinerii care vor beneficia de ajutorul financiar din partea statului vor fi conditionati sa aleaga numele firmei o combinatie a unei denumiri proprii cu abrevierea SRL-D.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea