Social

#ilie morega #paul pacuraru #mihnea pacuraru #dosar dna #rechizitoriu pacuraru

Cum l-a "facut" Morega pe "fonfalaul" de Pacuraru

DNA descrie in rechizitoriul trimis Inaltei Curti modul in care baronul PNL de Gorj Dan Ilie Morega ar fi corupt pe fostul ministru al Muncii Paul Pacuraru, cu contracte de stat pentru firma fiului sau.

Conform rechizitoriului, cei doi au facut in vara anului 2007 un troc: Pacuraru l-a numit pe un apropiat al lui Morega, George Romanescu, la sefia Inspectoratului Teritorial de Munca, iar Morega a intervenit pe langa conducerile unor companii de stat pentru ca firma Intratest , detinuta de fiul fostului ministru, Mihnea Pacuraru , sa beneficieze de contracte de formare profesionala, scrie Cotidianul.

Conform stenogramelor convorbirilor telefonice redate in rechizitoriu , Morega se referea la Pacuraru cu apelativele de "fonf" si "fon­fa­lau", cu trimitere la defectul de vorbire al fostului ministru.

Astfel, intr-o convorbire din 15 iunie 2007, intr-o discutie cu deputatul PD-L Marcel Romanescu , fratele celui numit la sefia ITM, Morega i-a spus: "Pana te duci, vii cu ea, ca-l facui ca pe dracu’ pe fonf!", cu referire la rapiditatea cu care a obtinut aceasta functie de la Pacuraru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea