Social

#somaj tehnic #bonuri masa #cadou miliardari #prima craciun

Cum isi bat joc miliardarii de angajati de Sarbatori

Desi de Craciun este un moment bun sa iti fidelizezi angajatii, miliardarii Romaniei au oferit subalternilor cadouri de doi lei, constand in chipsuri, trei bonuri de masa si chiar somaj tehnic.

Ioan Niculae - trei bonuri de masa de persoana Miliardarul Ioan Niculae le-a oferit angajatilor sai din Teleorman cate trei bonuri de masa ca prima de Craciun, fiecare in valoare de 8,3 lei. Totusi, salariatii nu se plang, pentru ca in anii trecuti nu s-au ales cu nimic, iar mancare de 25 de lei suna mai bine decat sa ramai cu buza umflata, arata Libertatea.

Peste 6.000 de oameni asteapta concedierea Pe de alta parte, cel mai puternic om de afaceri din Teleorman si al saselea in Romania, cu o avere estimata la 1,29 miliarde de euro, urmeaza sa concedieze 90% din salariatii Interagro, respectiv 6.000 de persoane, daca, spune Niculae, statul roman nu il va ajuta. Irinel Columbeanu le-a oferit salariatilor concediu fara plata Irinel Columbeanu a investit in telecomunicatii, consultanta, imobiliare si materiale de constructii .

Dupa scandalul neplatii salariilor, pana la urma Irinel le-a dat angajatilor lefurile, dar, drept prima de Craciun, le-a oferit muncitorilor un concediu fara plata. American Cola, chipsuri si vodca de la fratii Micula Fratii Micula, patronii de la Transilvania General Import - Export au declarat ca vor disponibiliza cateva mii de angajati, din cei 8.400 ai companiei.

ana atunci, salariatii EuropeanDrinks au primit pana acum de Craciun patru sticle cu bauturi racoritoare, o sticla de vodca, un lichior de ciocolata si una sau doua pungi cu chipsuri, toate productie a firmelor patronate de cei doi miliardari. Totusi anul asta nu se mai aude nimic. Gurile rele spun ca beneficiarii cadourilor ar trebui sa se uite la termenul de valabilitate inainte de a consuma produsele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea