Social

#barack obama #presedintie sua #fumat #imbatranire

Cum il va imbatrani Casa Alba pe Obama?

Cand un presedinte nou ajunge la Casa Alba are acea licarire in ochi, a energiei, a puterii, insa, dupa patru ani de mandat totul dispare ramanand in urma doar parul grizonat si fata obosita si plina de riduri.

Potrivit unei teorii a dr. Michael Roizen de la Cleveland Clinic, un presedinte imbatraneste de doua ori mai repede pe timpul exercitarii functiei.

Roizen a comparat procesul de imbatranire a presedintilor Statelor Unite de-a lungul timpului si a observat cum ei imbatranesc de doua ori mai repede decat o persoana obisnuita. "Un om normal imbatraneste intr-un an cat pentru un an. Un presedinte, insa, imbatraneste doi ani pentru fiecare an petrecut in birou", a explicat, pentru CNN, Roizen.

Michelle Obama , insa, pare sa incerce sa schimbe aceasta " traditie ". Ea a conditionat candidatura sotului ei la presedintie, spunandu-i ca doar daca isi va vedea cele doua fete cel putin o data pe saptamana in timpul campaniei electorale, si daca se va lasa de fumat...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea