Social

# tinuta office #pantofi

Cum asortezi tinutele office pantofilor?

Tinutele office sunt destul de “pretentioase” si totodata elegante, alese de catre femeile care au un job ce presupune munca la birou, dar si pe teren, de catre reprezentantele sexului frumos care participa la diferite intalniri de afaceri si care doresc sa impresioneze prin aspectul lor. Tinutele office necesita in garderoba femeilor cateva perechi de pantofi de dama care le vor desavarsi si le vor salva, dandu-le valoarea meritata.

Spre exemplu, o pereche de pantofi de piele negri, nude, cu toc, clasici sau moderni pot adauga eleganta tinutei pentru birou, pe cand o pereche de pantofi de seara pot da o impresie total gresita clientilor si partenerilor de afaceri. Pantofii sunt un element principal al tinutelor office, care influenteaza modul in care femeile sunt percepute la munca si care le pot reda increderea in sine.

Pantofii de birou – eleganti, seriosi, confortabili

Pantofii alesi de doamne si domnisoare in completarea tinutelor pe care le poarta la birou trebie sa fie confortabili, chiar daca au toc, pentru ca minim 8 ore vor fi petrecute la birou sau in intalniri. De asemenea, este necesar ca pantofii alesi pentru tinutele de birou sa fie eleganti, nu foarte casual, sa confere un aspect serios purtatoarelor. Pantofii de birou pot aduce un plus de eleganta tinutelor purtate la birou  sau le pot distruge complet aspectul.

Pentru ca in lumea business, prima impresie conteaza, iar clientii si partenerii de afaceri pun pret pe felul in care femeile de afaceri se prezinta, din cap pana in picioare, de la par si manichiura, pana la pantofii purtati si brosa aleasa, alegerea pantofilor va avea un cuvant important de spus inclusiv in incheierea unor parteneriate sau a unor contracte. In functie de aspectul tinutei si pantofilor, femeile de afaceri pot fi luate in serios sau in ras.

Ce greseli sa eviti in alegerea pantofilor pentru birou?

In alegerea pantofilor ce urmeaza sa fie purtati la tinutele business, deci la birou si la intalniri de afaceri importante, este important sa se evite urmatoarele greseli pe care, din nestiinta si din dorinta de a fi cat mai elegante si de a iesi in evidenta, femeile le fac:

  •  sa nu aleaga pantofi prea inalti. Chiar daca cele 8 ore femeile nu se ridica de la birou decat in pauza de masa, pantofii prea inalti sunt inconfortabili si sunt mai degraba potriviti unei tinute elegante, fiind destul de ostentativi pentru tinutele de birou;
  •   sa nu aleaga pantofi prea colorati. La birou, pantofii in culori pamantii, cei bleumarin, negri, nude sau in nuante neutre reprezinta cea mai buna alegere;
  •  sa nu aleaga pantofi cu diferite accesorii metalice si aplicatii de tip capse, tinte si catarame, care sunt agresive pentru tinutele de birou care se vor sobre si neutre;
  •  sa nu aleaga pantofi sport sau foarte casual, pentru ca acestia nu se vor dovedi cea mai buna alegere atat din punct de vedere al aspectului, cat si al impresiei pe care o creeaza in fata celorlalti.

Sursa foto: https://www.pexels.com/

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea