Social

#mc donald's #cartofi prajiti #experiment #hamburger # meniu mc donald's #mancare fast food

Cum arata mancarea McDonald's dupa 6 luni. Gandul a repetat experiementele americane

Jurnalistii de la Gandul au repetat experimentele facute de americanii curiosi despre cum ar arata mancarea de la McDonald's dupa cateva luni. Hamburgerul si cartofii nu au mucegait si nicio insecta nu i-a atins.

Un hamburger si o portie de cartofi prajiti McDonald's au fost pastrati timp de 6 luni de jurnalistii Gandul, la temperatura camerei (intre 18 si 24 de grade Celsius).

Hamburgerul si cartofii nu au dezvotat niciun mucegai. Mancarea nu a facut viermi sau musculite, dar a inceput sa emita un miros ranced.

Din data de 14 octombrie 2010 pana in 14 aprilie 2010, mancarea de la McDonald's s-a deshidratat, dar si-a modificat foarte putin aspectul.

Reprezentantii McDonald's sustin ca mancarea nu contine conservanti.

"Uscarea este una dintre cele mai vechi tehnici de conservare a alimentelor. Cele mai simple exemple sunt uscarea painii si a diferitelor tipuri de salamuri. (...) Carnea folosita in preparate este 100% carne de vita , fara conserbanti si aditivi alimentari , careia i se adauga, dupa finalizarea pregatirii, sare si piper. Din aceasta perspectiva, experimentul este de a proba calitatea produselor noastre", a explicat Alexandra Olaru, director de reususe umane si comunicare McDonald's Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea