Social

#tanga #sutiene #desuuri femei #chiloti femei

Cum ar vrea barbatii sa arate desuurile femeilor

Rosie, din dantela si cat mai mica posibil. Asa cred barbatii ca arata lenjeria intima perfecta a femeilor. Viziunea lor nu este impartasita, insa, de doamne, care au o cu totul alta parere.

Potrivit unui sondaj realizat de un renumit producator de lenjerie intima, citat de adevarul.ro, desuurile femeii ar trebui sa lase multa piele la vedere, sa fie din dantela sau din plasa, sa aiba fundite si paiete, iar culorile sa fie puternice, sustin barbatii. 54% din ei prefera sutienele cu jumatate de cupa, iar chilotii tanga sunt in topul preferintelor.

Reprezentantele sexului frumos nu le impartasesc viziunea. Sase din 10 femei prefera ca slipul sa le acopere cat mai mult posteriorul si tot atatea aleg sutienele cu cupa intreaga, intrucat sunt mai confortabile.

Diferente sunt si atunci cand vine vorba de culoare si de textura materialelor. Mai mult de jumatate dintre femei prefera negrul, albul si culorile neutre, in vreme ce barbatii ar alege culorile mai indraznete. Rosul este prima lor optiune, mai arata sondajul.

Dantela, funditele si paietele sunt pe placul barbatilor, dar nu si al femeilor. Peste jumatate dintre ele (58%) opteaza pentru lenjeria mai simpla, fara aplicatii.

Sursa foto: somanylovelythings.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea