Social

#munca #europeni #intretinere stat

Cum ar putea europenii sa fie intretinuti de stat fara sa munceasca

Mai multe organizatii din 15 state membre UE au demarat, de curand, un proiect prin care vor sa ofere cetatenilor un venit minim garantat, fara ca acestia sa munceasca. Acest venit va fi stabilit in functie de valoarea cosului de consum al fiecarui stat.

Pentru a intra in vigoare acest proiect, organizatiile ar trebui sa stranga, pana in luna ianuarie 2014, un milion de voturi.

In cazul in care acest program va fi implementat, fiecare cetatean al Uniunii Europene ar putea primi lunar o suma de bani, care va fi calculata in functie de valoarea cosului de consum al fiecarei tari, venit echivalent cu salariul minim pe economie.

Astfel, romanii ar putea primi lunar cate 850 de lei, fara sa munceasca macar cateva ore. Acest proiect are deja mare succes pe internet, iar mii de persoane au semnat pentru implementarea cat mai rapida a acestei indraznete idei.

Sursa foto: conowego.pl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea