Social

#industria carnii #trendsetter #Vlad Ciuburciu Vascar

Cum a transformat Vlad Ciuburciu Vascar intr-un trendsetter in industria carnii?

Directorul General Vlad Ciuburciu (Vascar) a transformat compania pe care o conduce  intr-unul dintre cei mai importanti producatori de conserve si preparate din carne din Romania, o companie trendsetter, mereu in pas cu vremurile.  

Compania infiintata in urma cu mai bine de 36 de ani in Vaslui, sub numele de Industria Carnii, include astazi in oferta prima gama completa de mezeluri din Romania fara E-uri si o linie de produse rumenite.

"Inovatia reprezinta o valoare importanta a brandului nostru. Mereu am dorit sa cream noi produse, care sa fie ideile noastre si cu care sa fim asociati pe piata preparatelor din carne din Romania. Am decis sa lansam gama de produse rumenite datorita calitatilor pe care acestea le au: faptul ca sunt extrem de gustoase, dar si pastreaza toate proprietatile nutritive originale ale carnii. Multi dintre consumatorii produselor rumenite sunt clienti noi pentru compania noastra", a declarat Ciuburciu (Vascar).

Sub conducerea lui Vlad Ciuburciu, Vascar a lansat si prima gama completa de mezeluri  fara E-uri, aditivi alimentari sau conservanti. "La putin timp dupa ce am lansat pe piata primele produse rumenite, am creat si reteta fara E-uri, iar in prezent putem afirma ca avem o linie de produse unice, pentru clienti cu gusturi rafinate. Desi este o nisa, am vrut sa fim primii care isi asuma acest teritoriu inca neexplorat", a adaugat Directorul General.

Intrebat de ce a simtit nevoia sa realizeze aceste inovatii sub brandurile Vascar si Moldova in Bucate, Vlad Ciuburciu a raspuns: "Dezvoltarea acestor produse din carne cu valoare adaugata are un impact pozitiv asupra intregii industrii. Suntem prima companie care lanseaza mezeluri fara E-uri: muschi file rumenit, ceafa rumenita, carnati rumeniti, salam rumenit si salam de vara rumenit. Aceste produse sunt premium, iar consumatorii au nevoie de preparate din carne care sa aiba si gust bun, dar si valoare nutritionala ridicata".

Ciuburciu (Vascar) a inceput activitatea in cadrul companiei din Vaslui in urma cu mai bine de 11 ani, initial in calitate de Marketing Assistant, apoi Marketing Manager. Din octombrie 2017, este Director General, iar cresterea companiei sub conducerea sa este evidenta. Iata, in continuare, cateva cifre.

Vlad Ciuburciu - Vascar, o relatie mutual benefica

- In perioada in care Vlad Ciuburciu a ocupat functia de Director General Vascar, investitiile in infrastructura, echipamente tehnnologice si mijloace de transport au crescut in mod constant: in 2017 au fost de 1,45 de milioane de lei, in 2018 - de 2,685 de milioane de lei, anul trecut - de 6,9 milioane de lei, iar anul acesta sunt prognozate la 1 milion de euro, chiar si in contextul economic actual;

- in 2018, portofoliul companiei Vascar s-a imbogatit cu gama Alege natural, fara E-uri, din ingrediente 100% naturale, care curprinde o varietate mare de produse;

- in prezent, Vascar detine o fabrica de capacitate mare, 21 de magazine proprii in judetele Moldovei si are aproximativ 400 de angajati, inregistrand o cifra de afaceri de 20,5 milioane de euro in 2019, o crestere de 13% comparativ cu anul precedent.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea