Social

#tratamente parinti copii #violenta parinti #pedeapsa parinti #abuz copii

Cui ii e frica de pedeapsa? Vezi la ce a recurs un tata pentru a nu fi acuzat de abuz asupra copiilor

Sarcini noi pentru politistii din Florida, Statele Unite. Mai nou, acestia se vad nevoiti sa asiste si la pedepsirea copiilor de catre parintii care se tem ca altfel vor fi reclamati de odrasle pe motiv de abuz asupra unui minor. Ideea i-a venit unui tatic american care simtea nevoia sa isi pedepseasca fiica cea mica.

Suparat ca mezina familiei de 12 ani nu avea de gand sa termine o cearta cu sora sa mai mare, tatal a pus mana pe telefon, a sunat la politie si a solicitat un reprezentant al legii care sa asiste la pedeapsa corporala aplicata fiicei sale. De voie, de nevoie, seriful Noel Stephen din Okeechobee a trimis un politist care sa asiste la bataita data la fund.

"Nu este o chestiune pe care sa o incurajam si nici nu intra in atributiile noastre. Am raspuns numai pentru ca nu aveam alte solicitari", a marturisit seriful Stephen. Doar ca povestea a devenit deja o obisnuinta, tatal nervos chemandu-l pana acum de 12 ori chiar pe serif pentru a asista la palmele trase pe fundul odraslei obraznice.

Sursa foto: oates4.rssing.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea