Social

#patron Hexi Pharma #Dan Condrea deces #Dan Condrea testament # dan condrea

Cui i-a lasat averea Dan Condrea. Si-a schimbat testamentul la inceputul lunii

Afaceristul Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, care a decedat duminica seara, si-a modificat testamentul pe 6 mai 2016, dupa inceperea scandalului cu dezinfectantii diluati!

La inceputul lunii, Dan Condrea a mers la notar si si-a actualizat testamentul. Patronul Hexi Pharma si-a lasat toata averea celor doi copii, Magdalena (10 ani) si David (4 ani).

Exista si o anexa a testamentului care cuprinde mai multe bunuri care au fost lasate actualei sotii, anunta Romania TV.

“Las fiicei mele Magdalena Condrea si fiului meu David Condrea intreaga mea avere, in afara de cota legala care ii revine doamnei Uliana Ochinciuc”, a scris patronul Hexi Pharma in testament.

Testamentul initial a fost elaborat in 2013.

Afacerile cumulate ale companiilor din Romania ale afaceristului Dan Condrea au depasit 30 milioane de lei in 2014, scrie Capital.ro.

Potrivit Rise Project, au fost perioade – de pilda, in 2008-2009 - cand in conturile lui Condrea ajungeau si 100.000 de euro lunar.

Firma Hexi Pharma i-a adus omului de afaceri peste 20 de milioane de euro!

Potrivit euractiv.ro, Dan Condrea a mai detinut inca o firma care asigura curatenia in Institutul Oncologic Bucuresti, cu care a incheiat un contract pe 3 trei ani, in valoare de sapte milioane de lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea