Social

#ski #schi #partie # schiuri #echipament de schi # magazin online schiuri

Cucereste partia cu cele mai bune schiuri

Te-ai pregatit pentru o iarna plina de adrenalina? Completeaza-ti echipamentul de ski cu cele mai bune schiuri si accesorii sport din magazinul online eXplosivski.ro.

Daca vrei sa cuceresti partia in forma maxima, alege echipamentul potrivit la cele mai bune preturi. Magazinul online eXplosivski iti ofera schiuri si accesorii sport de cea mai buna calitate, la preturi cu adevarat accesibile.

Marca eXplosivski.ro, prezenta pe piata din anul 1999, se lauda cu cea mai buna relatie pret/calitate, care ofera oricarui impatimit al sporturilor de iarna sansa sa le aprecieze frumusetea folosind un echipament de exceptie.
 

Magazin online eXplosivski.ro
 

Preturile schiurilor si accesoriilor din magazinul online eXplosivski.ro raman mici pentru vanzari explosive prin " Direct Selling Mode", in care clientul beneficiaza de preturi de producator pentru echipamentele sportive cumparate online si livrate acasa.

Pe site-ul explosivski.ro, poti gasi descrieri detalitate ale tututor produselor si poti comanda online, iar echipamentele alese de tine iti sunt livrate acasa in numai cateva zile.

Folosind servicii de curierat rapid de calitate, magazinul online eXplosivski.ro iti aduce acasa schiurile sau accesoriile alese in doar 2-5 zile lucratoare pentru cele mai multe zone ale tarii. Poti plati ramburs sau prin transfer bancar sau ordin de plata, iar articolele alese nu vor intarzia sa ajunga la tine in cele mai bune conditii.
 

Schiuri eXplosivski.ro
 

Oferta de schiuri a magazinului online eXplosivski.ro este atat de variata, incat satisface de la nevoile schiorilor amatori pana la cele ale sportivilor de performanta. Indiferent daca vrei sa te relaxezi cu familia pe partie sau sa simti adrenalina vitezei de unul singur, raportul pret/calitate recomanda magazinul online eXplosiv drept cea mai buna alegere.

De la schiuri Speedcard, Competitor si Freeride pana la schiuri speciale Women, Junior sau Kid, poti gasi in magazinul online alegerea potrivita pentru tine, in functie de experienta si modul de utilizare. Preturile variaza de la 209 Lei (schiuri pentru copii) pana la 1.690 lei, pentru un echipament profesional pentru adulti, construit in concordanta cu parametrii stabiliti de normele de competitie internationale: miez de lemn micro-laminat cu intarire titanium si talpa de competitie.

In magazinul online, pot poti gasi la preturi competitive si echipament pentru schi de tura, snowboard si alte articole sport si accesorii.
 

Articole sport eXplosivski.ro
 

Magazinul online eXplosivski.ro iti ofera si o colectie variata de accesorii si echipamente, incepand de la clasicele bete de schi, de la 55 Lei (pentru copii) pana la 149 Lei.

Pantalonii si jachetele de schi disponibile in magazinul eXplosiv sunt create din cele mai noi materiale, pentru confort si izolatie perfecta pe partia de schi. Poti alege modelul potrivit de casca sau ochelari, dar si incalzitoare pentru picioare si bocanci, care iti asigura confortul termic necesar unei experiente reusite la schi.

Exploreaza-ti pasiunea pentru schi cu cele mai bune echipamente la preturi competitive in magazinul online eXplosiv, la adresa explosivski.ro.



Sursa foto: Utsidan.se

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea