Social

#valentines day # florarie online #sfantul valentin #floria.ro #flori sfantul valentin

Cucereste-o de Valentine's Day cu Floria

Florile sunt cea mai placuta surpriza pe care o poti oferi din inima persoanei iubite, iar Floria.ro te ajuta sa-ti cuceresti jumatatea de Valentine's Day cu oferte speciale si surprize romantice.

online care iti ofera servicii deosebite, promptitudine si calitate, astfel incat cadoul pentru persoana iubita sa fie o surpriza cu adevarat placuta si apreciata.

Poti trimite persoanei iubite buchete speciale din trandafiri, orhidee, lalele , irisi, cale, alstroemeria, frezii, crini, crizanteme, gerbera, anthurium sau rosa. Ai la dispozitie si vaze, cosuri si accesorii, plante vii, oferte speciale pentru nunta si jucarii sau dulciuri care sa completeze cadoul special.
 

Cucereste-o


Pachetul "Cucereste-o" iti ofera ocaza sa lasi o impresie deosebita femeii pe care o placi. Va primi trei surprize placute din partea ta si nu va uita experienta.

Persoana iubita va primi mai intai un trandafir rosu din partea curierului. Dupa 11 minute, curierul Floria revine cu un buchet de 11 trandafiri rosii. Surpriza nu se termina insa aici. Ea se va uita cu siguranta la ceas dupa inca 11 minute, gandindu-se la tine. A treia surpriza nu soseste insa imediat. La 101 minute minute de la al doilea buchet, curierul revine pentru a trei oara cu un buchet magnific de 101 trandafiri.

Femeia pe care vrei sa o impresionezi va fi impresionata din nou de buchetul superb inainte sa te sune sau sa inceapa sa-ti pregateasca imediat o surpriza sexy. Daca alegi "Cucereste-o", ea va avea o frumoasa poveste romantica pentru copiii si nepotii vostri, iar daca se afla la serviciu va primi si admiratia tuturor colegilor pentru buchetul impresionant de trandafiri.
 

Flori de Sfantul Valentin


Floria iti ofera mai multe oferte speciale de flori de Sfantul Valentin, pentru persoana iubita careia vrei sa-i faci cea mai placuta surpriza.

De la cosulete cu petalele a 11 trandafiri (rosii, roz, albi, galbeni, portocalii sau o combinatie multicolora) pana la buchete romantice de lalele sau frezii, ai la dispozitie o oferta variata pentru un cadou de neuitat.
 

Floria iti arata poza reala a buchetului!


Pentru prima data in Romania, o florarie online iti ofera poza reala a buchetului pe care il comanzi pentru persoana iubita. Ai ocazia sa vezi chiar florile care vor ajunge la destinatie, nu un buchet similar.

Imediat dupa ce buchetul de flori comandat de tine este gata, vei primi pe mail poza cu buchetul comandat de tine, pentru a sti cu certitudine daca ceea ce ai comandat corespunde dorintei tale. Ai acces la poza si in contul de client de pe Floria.ro.
 

De ce sa apelezi la Floria?


Daca mai ai nevoie de un motiv suplimentar pentru a apela la o florarie online care iti ofera servicii deosebite si surprize romantice, Floria garanteaza livrarea in maximum 2 ore in Bucuresti si in alte 29 de orase din tara.

Livrarea gratuita este intotdeauna prompta, iar persoana iubita poate primi cadoul special din partea ta la scurt timp dupa ce te-ai gandit la ea. Alege florile preferate ale jumatatii tale si cucereste-o din nou de Valentine's Day cu un cadou special, venit din inima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea