Social

Cubanezii au, in sfarsit, acces la facilitătile destinate turistilor

Noul regim de la Havana continuă seria de libertati acordate cetatenilor cubanezi. Acestia pot, incepand de luni, sa... inchirieze camere la hoteluri de lux.

Acest privilegiu accesibil pana acum strainilor le este, cel putin teoretic, la indemana si cubanezilor de rand. Iar asta nu e tot, cubanezii pot inchiria masini si au acces la alte facilitati destinate pana de curand doar turistilor straini. Reactia la nivel national a fost pozitiva. Locuitorii s-au aratat incantati, iar operatorii de turism spun ca aceasta schimbare ii va face pe oameni sa se simta mai bine si in acelasi timp sa aprecieze conducerea de la Havana.

De la alegerea sa ca presedinte, Raul Castro a eliminat mai multe interdictii care impiedicau cubanezii sa tina pasul cu restul lumii. Magazinele din Cuba pot vinde acum computere, dvd-uri, telefoane mobile si alte produse electronice , ceea ce era interzis in timpul regimului lui Fidel Castro .

Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta.

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea