Social

#vremea weekend #prognoza meteo #vremea bucuresti #vremea munte #vremea noimbrie

Cu ce surprize vine vremea in weekend

Vremea va continua sa fie calda si in acest weekend, cu temperaturi peste media celor normale pentru aceasta perioada, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Sambata va fi placut in majoritatea regiunilor tarii, indeosebi in zonele intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sudul si estul tarii, unde izolat va ploua si burnita. In cursul noptii se vor semnala precipitatii slabe si in vestul si nordul tarii. Temperaturile maxime se vor situa insa intre 14 si 22 de grade Celsius.

Duminica, vremea va continua sa se incalzeasca. Vor fi unele innorari in regiunile vestice, nordice si centrale, unde va ploua in special seara.

In celelalte regiuni ale tarii, cerul va fi senin, insa pe arii restranse se va instala ceata, in special dimineata. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 14 grade.

Sursa foto: ploiestiri.altphel.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea