Social

#avion eclipsa # eclipsa totala de soare #eclipsa #bilet avion #cursa aeriana

Vrei sa vezi eclipsa din avion? Cat costa biletul la cursa care te ajuta sa urmaresti fenomenul de la inaltime

O companie aeriana ruseasca le ofera clientilor sai posibilitatea sa urmareasca din avion eclipsa totala de soare care va avea loc pe 20 martie! Un loc "in fata" costa 10.000 de ruble, adica in jur de 148 de euro.

Nordavia a gasit solutia optima pentru pasionatii fenomenelor astronomice care sunt dispusi sa plateasca o suma consistenta, dar care sa le asigure o perspectiva unica asupra eclipsei. Cursa speciala va porni de pe aeroportul Murmansk si va zbura deasupra Marii Barents si a Marii Norvegiei, pentru a le oferi pasagerilor o imagine cat mai fidela a fenomenului. Cursa va dura patru ore, iar biletele vor fi puse in vanzare astazi. Pretul, de 10.000 de ruble, nu include insa si biletul de intoarcere.

Eclipsa din 20 martie va fi vizibila si din Romania, momentul sau de maxima intensitate urmand sa fie inregistrat la ora 11.56. Dupa aceasta eclipsa de soare vor urma cinci ani fara eclipse.

Sursa foto: naturalrecord.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea