Social

#csm critica predoiu #acuzatii fara sesizare

CSM il critica pe Predoiu pentru acuzatiile facute

CSM a reactionat, vineri, la acuzatiile ministrului justitiei Catalin Predoiu impotriva "retelelor" profesionale ce paraziteaza sistemul.

Consiliul a sustinut ca este "inadmisibil" ca o persoana aflata in functia sa sa faca astfel de afirmatii inainte de a sesiza organele in drept.

"Consiliul Superior al Magistraturii solicita domnului Catalin Predoiu , Ministrul Justitiei si Libertatilor Cetatenesti, sa se adreseze organelor abilitate in legatura cu afirmatiile facute in sedinta Plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 8 ianuarie 2008, privind existenta unor retele infractionale transprofesionale, inclusiv in sistemul judiciar romanesc", se arata intr-un comunicat al CSM remis, vineri, NewsIn.

CSM nu precizeaza ce inseamna in acest context organele in drept, subliniind ca declaratiile lui Predoiu au un caracter de generalitate. Aceste afirmatii, sustine CSM, sunt de natura a discredita "in corpore" sistemul judiciar romanesc sau orice alt sistem cu privire la care s-ar face astfel de referiri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea