Social

#csm #progrese #justitie #traian băsescu

CSM ii raspunde lui Basescu: S-au facut progrese in justitie

Consiliul Superior al Magistraturii nu este de acord cu criticile sefului statului referitoare la nerealizarile institutiei si sustine ca, dimpotriva, s-au inregistrat progrese in justitia din Romania de la ultimul raport de tara al Comisiei Europene.

Consiliul Superior al Magistraturii ( CSM ) considera neintemeiate criticile presedintelui Traian Basescu si sustine ca "s-au facut pasi importanti de la ultimul raport de tara pana in prezent", a declarat luni, pentru NewsIn, Cecilia Morariu, purtatorul de cuvant al Consiliului.

Reprezentantii CSM mai arata ca exista o colaborare pozitiva cu reprezentantii societatii civile si cu reprezentantii asociatiilor magistratilor.

"Consideram ca am reusit sa eliminam multe din aspectele negative retinute in ultimul raport de tara, am elaborat si pus in discutie o strategie a resurselor umane si speram ca urmatorul raport va retine in mod obiectiv progresele realizate in acest domeniu, raport fata de care noi suntem optimisti ", a completat Morariu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea