Social

#cadravru baietel sirian #criza imigranti #imigranti siria #imigranti

CRIZA IMIGRANTILOR Imaginea cutremuratoare cu un baietel de 3 ani care te va face sa plangi

Cel putin 12 imigranti care fugeau din calea razboiului din Siria, inclusiv doi baieti, s-au inecat miercuri in timp ce incercau sa ajunga din Bodrum pe insula greaca Kos, dupa ce ambarcatiunea cu care el si familia sa incercau sa ajunga in Grecia s-a scufundat. Imaginile cu cadavrul baietelului sirian, care a fost gasit de un politist turc cu fata in jos, pe nisip, conform editiei online a  New York Times.

Baietelul, imbracat cu un tricou rosu si pantaloni scurti albastri, a fost identificat de agentia turca de presa Dogan drept Aylan, in varsta de 3 ani. Cadavrul fratelui sau, Galip, in varsta de 5 ani, a fost adus de apa in alta parte a plajei.

Imaginile cu trupul neinsufletit al lui Aylan au generat dezbateri in redactii de presa din toata lumea, cu privire la oportunitatea publicarii lor, dar in final au aparut pe retelele de socializare si in presa internationala, inclusiv in New York Times, The Wall Street Journal, The Los Angeles Times, The Washington Post, BBC, The Guardian, The Daily Telegraph si The Globe and Mail.

Sursa foto: theguardian.com, minnpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea