Social

#accidentare #robinson zapata #criza #portari steaua

Criza de portari la Steaua

Daca pana acum cateva zile in poarta Stelei era aglomeratie , lucrurile au luat o intorsatura de 180 de grade si Marius Lacatus are dureri de cap din acest motiv.

Pentru ca nu apucase sa debuteze in Liga I intr-un an si jumatate de la transferul sau, Cosmin Vatca a fost imprumutat pana la finalul acestui sezon la Gaz Metan Medias . Oficialii vicecampioanei nu isi faceau griji, insa o accidentare a lui Robinson Zapata le-a dat dureri de cap.

Portarul columbian nu s-a antrenat in ultimele zile din cauza unor dureri la genunchi si este incert pentru urmatoarele partide. Andrei Speriatu, antrenorul de portari ai Stelei, i-a avut la dispozite doar pe Cornel Cernea si Cezar Lungu in ultimele zile, insa primul a evoluat doar in 2 meciuri in ultimul an si jumatate.

De asemenea, "ros-albastrii" au ratat transferul lui Tatarusanu din aceasta iarna, deoarece nu au fost de acord sa plateasca o suma de bani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea