Social

Cristiano Ronaldo va ajunge la Real

Evolutiile lui Cristiano Ronaldo , „diavolul” din linia de mijloc a celor de la Manchester United, au creat isterie nu numai in randul fanilor de pretutindeni, dar si in randul antrenorilor de top.

Tehnicianul spaniolilor de la Real Madrid, Bernd Schuster , a declarat ca fotbalistul portughez reprezinta „coroana” fotbalului mondial, iar din aceasta cauza va „sfarsi”, mai devreme sau mai tarziu, in curtea celei mai titrate echipe din Europa.

„ Cristiano Ronaldo este in acest moment cel mai bun jucator din lume si Manchester United nu vrea sa-l vanda. In viitorul apropiat, transferul sau este imposibil. Peste cativa ani cred insa ca ar putea sa poarte, in cele din urma, tricoul echipei de pe Santiago Bernabeu . El este vedeta de pe Old Trafford si pana cand nu vor castiga Liga Campionilor sau inca un titlu, cei de la Manchester nu ii vor da drumul”, a declarat tehnicianul german.

Schuster a continuat apoi cu laudele la adresa portughezlui, mentionand ca acesta este mai bun decat Kaka, iar celelalte echipe contracandidate la „semnatura” mijlocasului nu au nicio sansa in fata marelui Real Madrid: „Jucatorul lui AC Milan si-a iesit din forma, dar Ronaldo va ajunge intr-o zi la noi”.

Declaratiile antrenorului de pe sunt perfect intemeiate, dat fiind faptul ca Ronaldo face furori pentru actuala sa echipa, fiind artizanul succeselor „diavolilor rosii”, in toate competitiile. Pana cand visul lui Schuster va deveni realitate, acesta poate urmari evolutiile lui Cristiano Ronaldo din Liga Campionilor. Bineinteles, la televizor sau in tribuna...


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea