Social

#cristiano ronaldo #fotbal #machester united #real madrid #transfer

Cristiano Ronaldo, cumparat de Real Madrid cu 80 milioane lire

Transferul portughezului Cristiano Ronaldo a fost aproape definivat. Real Madrid va plati suma record de 80 milioane de lire sterline pentru a-l lua pe mijlocasul ofensiv in Spania.

Dupa transferul brazilianul Kaka de la AC Milan, Real Madrid loveste din nou. Transferul lui Ronaldo mai asteapta doar acordul jucatorului, cluburile finalizand deja acordurile financiare. 

" Manchester United a primit o oferta de 80 de milioane de lire sterline pentru Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. La cererea lui Cristiano, care si-a exprimat dorinta de a pleca, si dupa discutii cu reprezentantii jucatorului, United este de acord ca Real Madrid sa negocieze cu fotbalistul. Tranzactia este de asteptat sa fie finalizata pana la 30 iunie, iar clubul nu va mai face momentan alte comentarii", au explica oficialii clubului, informeaza Realitatea.net.

Ronaldo evolueaza in Marea Britanie din 2003 si a castigat alaturi de Manchester United trei titluri de campion al Angliei (2007, 2008, 2009), o Cupa a Angliei (2004) si o Liga a Campionilor (2008).

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea