Social

#poli iasi #rapid #fotbal #steaua #dinamo #gigi becali #cristiano bergodi #renzo rossi

Cristiano Bergodi, noul antrenor Steaua

Antrenorul italian cristiano bergodi a acceptat oferta lui Gigi Becali de a se alaturi clubului din Ghencea. El nu a continuat discutiile cu Dinamo odata ce a ajuns la un acord cu ros-albastrii.

Dupa o sedere foarte scurta la Rapid, Bergoldi ar fi putut fi cooptat si de Dinamo, dar Steaua a iesit castigatoare pentru ca a fost primul club care l-a contactat pe antrenor.

Revenit in Romania ca sa salveze Poli Iasi de la retrogradare, Bergoldi si-a indeplinit misiunea si a acceptat apoi oferta lui Gigi Becali de a mai ramane in tara.

"Ni s-a propus sa mergem la Dinamo. Am discutat cu Cristiano Bergodi si am hotarat sa vedem cum decurg discutiile cu Steaua. Nu a fost licitatie, Steaua a fost prima echipa care ne-a cautat si am tratat cu ei. Discutiile au inceput joi, dupa ultima etapa. Am vorbit cu domnul Argaseala si domnul Becali si urma ca domnul Cristiano sa mearga acasa si sa vorbeasca cu familia sa. Dupa aceea, el a acceptat oferta", a declarat Renzo Rossi , colaboratorul lui Cristiano Bergodi, citat de Gandul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea